◄ گروه IT دانشگاه اشراق بجنورد

رایانامه گروه : eshragh.it@chmail.ir
◄ گروه IT دانشگاه اشراق بجنورد

ﺻﺪ ﺳﺎﻝ ﺭﻩ ﻣﺴﺠﺪ ﻭ ﻣﯿﺨﺎﻧﻪ ﺑﮕﯿﺮﯼ
ﻋﻤﺮﺕ ﺑﻪ ﻫﺪﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﮔﺮ ﺩﺳﺖ ﻧﮕﯿﺮﯼ

ﺑﺸﻨﻮ ﺍﺯ ﭘﯿﺮ ﺧﺮﺍﺑﺎﺕ ﺗﻮ ﺍﯾﻦ ﭘﻨﺪ
ﻫﺮ ﺩﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺩﯼ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺩﺳﺖ ﺑﮕﯿﺮﯼ

*

گر بر سر نفس خود امیری، مردی
بر کور و کر، ار نکته گیری، مردی

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری، مردی...

آخرین نظرات

نویسندگان

پیوندها

camera on eyeball

عینک گوگل را که می شناسید ؟ همان گجت پوشیدنی که اولین قدم گوگل در عرصه تولید گجت های پوشیدنی هوشمند بود.شاید بهتر است عینک گوگل را فراموش کنیم چرا که گوگل به دنبال فناوری است که بسیار پیشرفته از عینک خود عمل می کند ، فناوری که همچون لنزهای چشمی بر روی چشم انسان قرار می‌گیرد.


براساس اطلاعات مربوط به پتنت‌هایی که اخیرا به ثبت رسیده‌اند، نشان می‌دهند که گوگل در پی ساخت دوربین‌هایی است که همانند لنز‌ها، در چشم هر شخص جای می‌گیرند. بی‌شک این لنزها متمایز‌تر از عینک‌های معمول خواهند بود، بخصوص اینکه اگر دوست نداشته باشید که مردم بفهمند شما در حال استفاده از این ابزار هستید.

همچنین این بدان معناست که دوربین قادر خواهد بود مسیر بینایی را دنبال کند، در این صورت فرصت‌های جدیدی به‌وجود خواهد آمد که می‌توان در مورد روش‌های بهره بردن از آنها اندیشید. برای مثال در مکانی که ازدحام جمعیت وجود دارد با خیره شدن به یک شخص، نرم افزار تشخیص چهره، چهره فرد را شناسایی کرده، نام و عنوان شغلی او را نمایش می‌دهد، درست چیزی شبیه به فیلم‌های علمی-تخیلی مثل Terminator 2. این امکان فوق‌العاده جذاب، مناسب افرادی است که در بخاطر سپردن نام دوستان و آشنایان مشکل دارند.

از همین روش می‌توان در اداره پلیس استفاده کرد، زمانی که چند مضنون وجود دارند جهت شناسایی فرد مجرم می‌توان از این فناوری بهره گرفت. یکی از تفاوت‌های کلیدی این ایده آن است که برخلاف عینک گوگل این لنز فاقد نمایشگر است، بنابراین فراید انتقال داده‌ها باید به روشی دیگر صورت گیرد، مثلا از طریق یک اپ روی گوشی هوشمند یا می‌تواند به صورت شفاهی و از طریق گوش موارد مورد نظر را شنید.

پتنت اخیر گوگل روش‌های مختلفی را شرح می‌دهد که با بهره گرفتن از آن‌ها می‌توان تاثیر به سزایی در زندگی نابینایان گذاشت، این فناوری قطعا نمی‌تواند بینایی‌ نابینایان را باز گرداند ولی می‌توان با استفاده از این فناوری همواره اطلاعاتی از محیط اطراف‌شان در اختیارشان گذاشت. اگر شخصی نابینا بخواهد از خیابان عبور کند، به سختی می‌تواند تشخیص دهد که چه زمانی مناسب برای عبور کردن است. لنز ارتباطی هوشمند می‌تواند وضعیت ترافیک را تجزیه و تحلیل کند وحتی قادر است از وضعیت چراغ خطر مطلع شود تا به عابر بگوید چه زمانی برای عبور از خیابان مناسب است.

این لنز دوربین، تازه‌ترین عنصری است که به پروژه گوگل افزوده شده تا لنز هوشمند ارتباطی را توسعه دهد، اما هنوز مشخص نیست که چه مقدار زمان طول خواهد کشید تا این فناوری به مرحله اجرا برسد.

منبع  :dvice

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۰۲/۱۷
m.mohamad niya

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی